Οι Αρχές μας
Παρέχουμε 100% εγγύηση στα προϊόντα μας.  Σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας,  ή αν δεν έχετε μείνει ευχαριστημένοι από την απόδοση.

 

Ποιότητα:
Παρέχουμε 100% εγγύηση στα προϊόντα μας.  Σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας,  ή αν δεν έχετε μείνει ευχαριστημένοι από την απόδοση των ανακατασκευασμένων μελανοδοχείων μπορείτε να μας τα επιστρέψετε μέσα σε 10 ήμερες για να παραλάβετε τα χρήματα σας πίσω.  Δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει οποιαδήποτε δυσλειτουργία ο εκτυπωτής σας από ένα ανακατασκευασμένο μελανοδοχείο.

Σεβασμός

Πρώτα στον άνθρωπο,  είμαστε πάντα διπλά στους πελάτες μας παρέχοντας πληροφορίες για τον χειρισμό των μηχανημάτων τους, είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε καλύτερα προϊόντα έτσι ώστε οι πελάτες μας να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση με το μεγαλύτερο κέρδος.

Με την διαδικασία την ανακατασκευής προστατεύουμε το περιβάλλον από τα άδεια δοχεία που καταλήγουν στις χωματερές, για εμάς το άδειο δοχείο είναι η πρώτη ύλη. Τα αδεία σας δοχεία δεν είναι σκουπίδια.  Γεμιστέ τα μην τα πετάτε.  Όταν αγοράζετε ένα απλό μελανοδοχείο περίπου 20,00€ αυτό που αγοράζετε δεν είναι μόνο το μελάνι αλλά και το δοχείο.  Εφόσον το δοχείο σας δεν είναι χαλασμένο μπορείτε με πολύ λιγότερα χρήματα να το ξαναγεμίσετε και να το ξανά χρησιμοποιείται μέχρι και 10 φόρες.

Ένα δοχείο για να κατασκευαστεί χρειάζονται μερικά λίτρα πετρελαίου και όταν καταλήγει στην χωματερή η φύση για να μπορέσει να τα αφομοιώσει πρέπει να περάσουν μερικά εκατομμύρια χρονιά. Έτσι λοιπόν με την ανακατασκευή προστατεύουμε το περιβάλλον. Και στην περίπτωση που ένα δοχείο δεν είναι σε θέση να ανακατασκευαστεί τότε πολτοποιείτε  σε ειδικό μηχάνημα και επιστρέφει στις βιομηχανίες για λιώσιμο έτσι ώστε να μπορέσει να ξαναχρησιμοποιηθεί σαν πλαστικό σε άλλες συσκευές

Εξυπηρέτηση:

Πάντα έτοιμοι για άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.  Παρέχουμε την δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στον χώρο σας και είμαστε πάντα στην διάθεση να απαντήσουμε τυχόν απορίες σχετικά με την ανακατασκευή των μελανοδοχείων. Προτείνουμε τους κατάλληλους εκτυπωτές που χρειάζεται ο κάθε ένας, δεν είναι όλοι οι εκτυπωτές φτιαγμένοι για να κάνουν την ιδία δουλειά, κάποιοι είναι για μεγάλο όγκο εργασίας (ταχύτητα και  ποσότητα) ενώ άλλοι για φωτογραφική ποιότητα η ακόμα και πολυμηχανήματα τα οποία καταλαμβάνουν μικρό όγκο σε ένα γραφείο.  Ανάλογα του μηχανήματος εξαρτάται η τιμή της αγοράς και το σημαντικότερο το κόστος των αναλώσιμων.