Καλώς ήρθατε στην Μελανούπολη !

H Μελανούπολη ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2007. Ξεκινήσαμε με έδρα το Κερατσίνι, ενώ το 2009 μεταφέραμε την έδρα μας στην Γλυφάδα, όπου και βρισκόμαστε μέχρι σήμερα. Η Μελανούπολη προσφέρει υπηρεσίες επαναγέμισης των μελανοδοχείων όλων των εκτυπωτων (inkjet & lazer) έως και 80% φθηνότερα από την αγορά των γνησίων. Η πολύχρονη εμπειρία μας αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες επαγέμισης και ανακατασκευής, χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα εργαλεία για τη δουλειά μας.

Το σύνθημά μας είναι:

«Τα άδεια μελανοδοχεία, δεν είναι σκουπίδια. Μην τα πετάτε! Ξαναγεμίστε τα!»

Αναλύοντας την αγορά, καταγράψαμε την ανάγκη των καταναλωτών για οικονομία αλλά και για ανακύκλωση. Εταιρίες, γραφεία, καταστήματα λιανικής αλλά και απλοί καταναλωτές, χρησιμοποιούν εκτυπωτές σε καθημερινή βάση, ενώ πληρώνουν περιουσίες για να αγοράζουν τα αναλώσιμα  τους, τα οποία αφού αδειάσουν, πετιούνται στις χωματερές επιβαρύροντας τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

 

Εκμεταλλευόμενοι αυτή την τάση για οικονομία και ανακύκλωση, καθώς επίσης και την ανάγκη για εργασία, το 2009 αναπτύξαμε την επιχειρηματική ιδέα της επαναγέμισης μελανοδοχείων σε  ένα σύστημα Δικτύου Καταστημάτων με τη μέθοδο του Franchise, παρέχοντας 3 διαφορετικά επιχειρηματικά πακέτα.

Θα βρείτε τα καταστήματα Franchise Μελανούπολη σε Αθήνα (Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη), Πειραιά (Κορυδαλλός, Πέραμα), Θεσσαλονίκη ( Ανάλυψη) και  Κοζάνη

Εδώ στη Μελανούπολη είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στην δημιουργία προϊόντων τα οποία μειώνουν τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, ενώ παρέχουν πραγματική αξία και ποιότητα για τους πελάτες μας.

Τα 4 Στάδια της Επιτυχίας μας είναι:

Α.  Προτεραιότητα οι Πελάτες μας

Β.  Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πρώτη μας προτεραιότητα και κάνουμε το
καλύτερο που είναι δυνατό.

Επιβράβευση

Γ.  Οι πελάτες μακράς διάρκειας που μας εμπιστεύονται τα αναλώσιμα τους,
επιβραβεύονται με μεγάλες εκπτώσεις…

Δ.  Απλότητα

Ένας από τους χρυσούς κανόνες μας, αυτό ισχύει για όλα
όσα προσφέρουμε.

Περιβαλλοντική συνείδηση

Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στην ανακύκλωση δίνοντας το παράδειγμα στο πράσινο Περιβάλλον και στην πράσινη ανάπτυξη.